RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS

Roncsautók, használt autók, sérült és törött gépjárművek felvásárlása az egész ország területén! Expressz gyorsasággal, expressz ügyintézéssel, 100%-os megbízhatósággal!

  • Ha totálkárt szenvedett,
  • ha javíthatatlan műszaki állapotú,
  • ha törött roncs gépjárműről van szó, mi otthon vagyunk mindenben!

Kérje segítségünket problémája orvoslására, hívjon minket, ha már semmiképpen nem tud megszabadulni a totálkáros vagy törött autójától!

Roncsautó felvásárlás kedvező feltételek mellett

Egy sérült, törött vagy totálkáros kocsi eladása rengeteg problémával jár. Ilyen autóra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás is kész ráfizetés. Nálunk a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe vesszük az autó állapotát, és olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is megfelelő. A roncsautó felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi motor- vagy műszaki hibás esetleg gazdasági totálkáros, mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól az autó díjmentes elszállításig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

Helyszíni fizetés roncsautó felvásárlása esetén

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Az Ön számára roncsautó felvásárlás pofonegyszerű lesz, egyetlen feladata, hogy felhívjon minket. Ezt követően az Önnek legkényelmesebb időpontban, kérésére hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük az autó állapotát. Akár már ekkor végbemehet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk az autó elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel.

Forgalomból való kivonás ügyintézése

Szükség esetén megtesszük a roncsautó kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet elengedhetetlen, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, esetleg bontani kell. Weboldalunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat, de szívesen adunk tájékoztatást telefonon is.

Gyakori kérdések

Szeretné jó áron eladni autóját? Járatlan a használtautó kereskedelemben? Készpénzes autófelvásárlás a megoldás! Olvassa el válaszainkat!

A totálkár szenvedett, törött gépjárművek, roncsok értékesítése, majd ezt követően a forgalomból való kivonás nem egyszerű folyamat, rengeteg adminisztráció, sorban állás, bonyolult eljárás után van csak lehetőség végleg megszabadulni a feleslegessé vált roncsokon. A roncsautó felvásárlásban mi segítségére leszünk!

Ha nincs tisztában a roncs, sérült gépjármű forgalmi értékével, hívja telefonszámunkat, vagy írjon nekünk emailt és kérje felvásárlási árajánlatunkat. Expressz gyorsasággal készítjük el, akár helyszíni szemlével egybekötve.

Ajánlatkérését leadhatja akár űrlapunk segítségével is, felhívhat minket telefonon vagy kérhet visszahívást és kollégánk az Ön által kért időpontban felhívják további egyeztetés céljából.

Az ajánlatkérő űrlapunk kitöltése után, kollégáink átnézik az Ön ajánlatát, majd egy hozzávetőleges számítást készít, ami természetesen csak irányadó, hiszen a pontos vételár megállításához, mindenkép szükséges az eladásra kínált jármű vizuális ellenőrzése.

Donec aliquam nulla non velit consequat ullamcorper. Curabitur vitae porta magna. Quisque feugiat velit consectetur lacus aliquet, sed vestibulum justo faucibus. Praesent luctus nunc vel interdum molestie

A roncsautót – legyen az akár személygépjármű, tehergépjármű, motorkerékpár stb. – adásvételi szerződéssel vásároljuk meg. Az adásvételi szerződésben foglalt vételárat ügyfelünk kérésének megfelelően fizetjük ki készpénzben, vagy banki átutalással a megadott bankszámlára. Ezt követően már semmiféle gond nem hárul önre, a továbbiakban minden ügyintézést átvállalunk Öntől (pl. forgalomból való kivonás).

Vállaljuk, hogy ügyfelünk akadályoztatása esetén mi a kért helyszínen tekintjük meg a törött, sérült, roncs gépjárművet, majd egy mindenki számára elfogadott és elfogadható felvásárlási árat határozunk meg. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A szállítással sem kell bajlódnia, az adásvételi szerződés aláírását követően mi ingyen elszállítjuk az értékesített járművet.

100% GARANCIA

Ha felkeres minket, garanciát vállalunk arra, hogy a lehető leggyorsabban intézzük el autójának eladásával kapcsolatos ügyeit!

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Sérült – törött, totálkáros, karambolos autók kortól függetlenül készpénzes felvásárlása itt és most, A legmagasabb napi áron felvásároljuk!

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

A hirdetésfeladás sok időt és energiát követel, a lehetséges vevők keresgélése nem kevésbé. Szabaduljon meg ettől a tehertől és váljon meg törött, használt autójától gyorsan és egyszerűen!

ÁLLAPOTTÓL FÜGGETLENÜL

Állapotól függetlenül vásárolunk autót, teherautót, munkagépet legyen szó akár sérült, hibás, hiteles gépkocsiról.

HÍVJON MINKET!