KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS

Nincs korlátozás – Nincs évjárat megkötés – Nincs típus korlátozás – Nincs műszaki kifogás

A használtautó felvásárlás keretein belül mi adásvételi szerződéssel megvásároljuk Öntől a feleslegessé vált, vagy sérült, törött, műszaki hibás gépjárművét. Minden esetben dokumentáljuk az adásvételt! A kialkudott vételárat az Ön igényeinek megfelelően akár készpénzben, akár átutalással egyenlítjük ki a megadott bankszámlára. A további ügyintézéssel nem kell bajlódnia, a szerződés aláírását követően ránk hárul minden egyéb ügyintézési eljárás.

Túladna autóján? Forduljon hozzánk!

Túladna autóján? Forduljon hozzánk!Manapság a legtöbb háztartásban már szinte alapvető egy saját gépkocsi. Az autók nagyban megkönnyíthetik a mindennapokat, kényelmesebb velük az utazás, mint a tömegközlekedésben, könnyebben szállítunk velük dolgokat, mintha kézben cipelnénk, továbbá egyes esetekben gyorsabban is eljutunk az adott helyre.

Sajnos az autók előnyei ellenére se engedhetik meg sokan maguknak, hogy a lehető legkényelmesebb és legmagasabb szinten teljesítő gépjárművük legyen, így sokszor az előző előnyök csökkennek. Egy vadonatúj autó sokba kerülhet, így ha még sikerül is hitelhez folyamodni, akkor se biztos, hogy elengedő pénz gyűlik össze, részletre vásárolt autóknál pedig több veszély is fennáll. Ha szeretne új autót vásárolni, adja el használt, régi gépjárművét!

Cégünk a használtautó felvásárlásra szakosodott. Egészítse ki meglévő vagyonát, amit új autóra fordítana, és hozza el hozzánk használt autóját! Használtautó felvásárlással kapcsolatban tovább érdeklődhet weboldalunkon!

Gyakori kérdések

Szeretné jó áron eladni autóját? Járatlan a használtautó kereskedelemben? Készpénzes autófelvásárlás a megoldás! Olvassa el válaszainkat!

A totálkár szenvedett, törött gépjárművek, roncsok értékesítése, majd ezt követően a forgalomból való kivonás nem egyszerű folyamat, rengeteg adminisztráció, sorban állás, bonyolult eljárás után van csak lehetőség végleg megszabadulni a feleslegessé vált roncsokon. A roncsautó felvásárlásban mi segítségére leszünk!

Ha nincs tisztában a roncs, sérült gépjármű forgalmi értékével, hívja telefonszámunkat, vagy írjon nekünk emailt és kérje felvásárlási árajánlatunkat. Expressz gyorsasággal készítjük el, akár helyszíni szemlével egybekötve.

Ajánlatkérését leadhatja akár űrlapunk segítségével is, felhívhat minket telefonon vagy kérhet visszahívást és kollégánk az Ön által kért időpontban felhívják további egyeztetés céljából.

Az ajánlatkérő űrlapunk kitöltése után, kollégáink átnézik az Ön ajánlatát, majd egy hozzávetőleges számítást készít, ami természetesen csak irányadó, hiszen a pontos vételár megállításához, mindenkép szükséges az eladásra kínált jármű vizuális ellenőrzése.

Donec aliquam nulla non velit consequat ullamcorper. Curabitur vitae porta magna. Quisque feugiat velit consectetur lacus aliquet, sed vestibulum justo faucibus. Praesent luctus nunc vel interdum molestie

A roncsautót – legyen az akár személygépjármű, tehergépjármű, motorkerékpár stb. – adásvételi szerződéssel vásároljuk meg. Az adásvételi szerződésben foglalt vételárat ügyfelünk kérésének megfelelően fizetjük ki készpénzben, vagy banki átutalással a megadott bankszámlára. Ezt követően már semmiféle gond nem hárul önre, a továbbiakban minden ügyintézést átvállalunk Öntől (pl. forgalomból való kivonás).

Vállaljuk, hogy ügyfelünk akadályoztatása esetén mi a kért helyszínen tekintjük meg a törött, sérült, roncs gépjárművet, majd egy mindenki számára elfogadott és elfogadható felvásárlási árat határozunk meg. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A szállítással sem kell bajlódnia, az adásvételi szerződés aláírását követően mi ingyen elszállítjuk az értékesített járművet.

100% GARANCIA

Ha felkeres minket, garanciát vállalunk arra, hogy a lehető leggyorsabban intézzük el autójának eladásával kapcsolatos ügyeit!

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Sérült – törött, totálkáros, karambolos autók kortól függetlenül készpénzes felvásárlása itt és most, A legmagasabb napi áron felvásároljuk!

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

A hirdetésfeladás sok időt és energiát követel, a lehetséges vevők keresgélése nem kevésbé. Szabaduljon meg ettől a tehertől és váljon meg törött, használt autójától gyorsan és egyszerűen!

ÁLLAPOTTÓL FÜGGETLENÜL

Állapotól függetlenül vásárolunk autót, teherautót, munkagépet legyen szó akár sérült, hibás, hiteles gépkocsiról.

HÍVJON MINKET!