HASZNÁLTAUTÓ FELVÁSÁRLÁS

Vegye igénybe autófelvásárlás szolgáltatásunkat, adja el autóját gyorsan, kényelmesen. Ön elhozza hozzánk használt autóját, vagy egyeztetés után az országban bárhol megmutatja nekünk gépjárművét, és mi azonnal intézzük az autófelvásárlást, Önnek csak a készpénz átvételére lesz gondja. Autófelvásárlás esetén ingyenesen veheti igénybe állapotfelmérésünket, amely megelőzi az autófelvásárlás folyamatát. A vizsgálatot követően adásvételi szerződést kötünk Önnel, és készpénzben kifizetjük autója vételárát. Az autó eladás ezzel meg is oldódott az Ön számára. Az Auto-Box átvállalja az autófelvásárlással járó minden teendőt, Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot. Így lesz az autófelvásárlás egy olyan megoldás az Ön részére, amely nem jár semmilyen bonyodalommal.

Bank által finanszírozott autó felvásárlása

Nem tudja, akarja fizetni banki hiteles gépkocsiját? Magasabb a havi törlesztő, mint amennyit az Ön pénztárcája elbír? Vagy banki finanszírozás miatt nem tudja értékesíteni autóját? Hiteltartozás van rajta? Felhalmozódott a törlesztő részlet? Keressen minket és mi találunk Önnek is kedvező és megfelelő megoldást!

Zálogban lévő autó felvásárlása

Zálogban van autója és nem tudja kiváltani? Rugalmasan szeretné eladni, hogy még Önnek is maradjon valamennyi a vételárból? Keressen minket elérhetőségeinken! Szinte biztos, hogy tudunk segíteni!

Idős / öreg / hibás autó felvásárlása

Eljárt az idő járműve felett? Elromlott és már gazdaságtalan lenne a javítása Hívja telefonszámunkat felvásárlási ajánlatunkért!

Törött, totálkáros, roncs autó felvásárlás

Kevésnek ítéli meg a biztosító által fizetett kártérítési összeget?

Lízingelt autó felvásárlás, maradványértéken történő felvásárlása

Lejárt a nyílt végű pénzügyi lízing gépjárművén? Tartósbérletes autója eladó sorba került? Frissíteni kívánják a céges autóflottát?

Mi felvásárlójuk gépjárműparkját, megvásároljuk a kifutó nyíltvégű lízing maradványértékén az eszközt! Küldje meg részünkre az adatokat és mi elkészítjük Ön számára a legkedvezőbb ajánlatot!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és használtautó felvásárlási megállapodást, adásvételt kötünk, a kialkudott vételárat akár készpénzben, kár átutalással kiegyenlítjük Önnek.

Gyakori kérdések

Szeretné jó áron eladni autóját? Járatlan a használtautó kereskedelemben? Készpénzes autófelvásárlás a megoldás! Olvassa el válaszainkat!

A totálkár szenvedett, törött gépjárművek, roncsok értékesítése, majd ezt követően a forgalomból való kivonás nem egyszerű folyamat, rengeteg adminisztráció, sorban állás, bonyolult eljárás után van csak lehetőség végleg megszabadulni a feleslegessé vált roncsokon. A roncsautó felvásárlásban mi segítségére leszünk!

Ha nincs tisztában a roncs, sérült gépjármű forgalmi értékével, hívja telefonszámunkat, vagy írjon nekünk emailt és kérje felvásárlási árajánlatunkat. Expressz gyorsasággal készítjük el, akár helyszíni szemlével egybekötve.

Ajánlatkérését leadhatja akár űrlapunk segítségével is, felhívhat minket telefonon vagy kérhet visszahívást és kollégánk az Ön által kért időpontban felhívják további egyeztetés céljából.

Az ajánlatkérő űrlapunk kitöltése után, kollégáink átnézik az Ön ajánlatát, majd egy hozzávetőleges számítást készít, ami természetesen csak irányadó, hiszen a pontos vételár megállításához, mindenkép szükséges az eladásra kínált jármű vizuális ellenőrzése.

Donec aliquam nulla non velit consequat ullamcorper. Curabitur vitae porta magna. Quisque feugiat velit consectetur lacus aliquet, sed vestibulum justo faucibus. Praesent luctus nunc vel interdum molestie

A roncsautót – legyen az akár személygépjármű, tehergépjármű, motorkerékpár stb. – adásvételi szerződéssel vásároljuk meg. Az adásvételi szerződésben foglalt vételárat ügyfelünk kérésének megfelelően fizetjük ki készpénzben, vagy banki átutalással a megadott bankszámlára. Ezt követően már semmiféle gond nem hárul önre, a továbbiakban minden ügyintézést átvállalunk Öntől (pl. forgalomból való kivonás).

Vállaljuk, hogy ügyfelünk akadályoztatása esetén mi a kért helyszínen tekintjük meg a törött, sérült, roncs gépjárművet, majd egy mindenki számára elfogadott és elfogadható felvásárlási árat határozunk meg. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A szállítással sem kell bajlódnia, az adásvételi szerződés aláírását követően mi ingyen elszállítjuk az értékesített járművet.

100% GARANCIA

Ha felkeres minket, garanciát vállalunk arra, hogy a lehető leggyorsabban intézzük el autójának eladásával kapcsolatos ügyeit!

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Sérült – törött, totálkáros, karambolos autók kortól függetlenül készpénzes felvásárlása itt és most, A legmagasabb napi áron felvásároljuk!

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

A hirdetésfeladás sok időt és energiát követel, a lehetséges vevők keresgélése nem kevésbé. Szabaduljon meg ettől a tehertől és váljon meg törött, használt autójától gyorsan és egyszerűen!

ÁLLAPOTTÓL FÜGGETLENÜL

Állapotól függetlenül vásárolunk autót, teherautót, munkagépet legyen szó akár sérült, hibás, hiteles gépkocsiról.

HÍVJON MINKET!