Bemutatkozás

Tisztában vagyunk a használt autók piacának jelenlegi helyzetével, a résztvevők igényeivel, ezért igyekszünk ügyfeleink számára a lehető leggördülékenyebbé tenni az adásvételt. Az autó felvásárlás során figyelembe vesszük az eladó érdekeit – egyrészt az árképzés alkalmával, másrészt az adminisztrációs teendők elvégzésekor.

Forduljon hozzánk bizalommal, hívja telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet részünkre most!

Cégünk vállalja és foglalkozik

  • használtautó felvásárlással,
  • roncsautó felvásárlással,
  • teherautó felvásárlással,
  • motorkerékpár felvásárlással,
  • forgalomból való végleges kivonással.

Minden jármű, ami az Ön számára feleslegessé, használhatatlanná vált, amivel már nem tud mit kezdeni, ami már csak kacat és probléma Önnek! Mindaz nekünk hasznunkra válhat, problémájára tudjuk a választ, a megoldást! A használt, roncs, személy- és teherautó, motorkerékpár felvásárlást expressz gyorsasággal, megbízhatóan és korrekt ügyintézéssel bonyolítjuk! Roncsautók, használt autók, sérült és törött gépjárművek felvásárlása az egész ország területén! Expressz gyorsasággal, expressz ügyintézéssel, 100%-os megbízhatósággal!

Szakembereink házhoz mennek, ingyenes helyszíni szemrevételezés során tesznek versenyképes vételi ajánlatot gépjárművére. Autójátmárkától-, állapottól-, és kortól függetlenül, mindig az Önnek legelőnyösebb napi árfolyamon vesszük át.

24 órán belül - Műszaki hibás autót is

Roncs-, műszaki hibás-, nagyon idős használt autót is felvásárolunk, jó áron! Állapotól függetlenül vásárolunk autót, teherautót, munkagépet legyen szó akár sérült, hibás, hiteles gépkocsiról.

KERESSEN MINKET NON-STOP, SEGÍTÜNK!

Készpénzes fizetés

Autó adás-vétel, akár azonnal, készpénzben is Budapesten és Pest megyében, de vállalunk országos kiszállást is: Az a lényeg, hogy Önnek kényelmes és gyors legyen, ne kelljen idegeskedni és sokat várni a vevőre.

KERESSEN MINKET NON-STOP, SEGÍTÜNK!

1-2 órás válaszadási idő

Pár órán belül válaszolunk érdeklődésére, akár telefonon, akár emailben, és választ adunk kérdéseire. Ügyfélszolgálatunk mindig áll felkészülten áll rendelkezésére, hogy Ön a legpontosabb felvilágosítást kaphassa.

KERESSEN MINKET NON-STOP, SEGÍTÜNK!

Kiszállás Pest megye területén

Kiszállással házhoz megyünk, nem kell autótelepekre járnia! Nálunk Ön az első, nincs várakozás és idegeskedés. Munkatárasaink még aznap felkeresik Önt, az ön által megadott helyen.

KERESSEN MINKET NON-STOP, SEGÍTÜNK!

0
éve a piacon
0
km-es körzetben Budapest körül
0
megvásárolt autó
0
elégedett ügyfél

Miért válasszon minket?

A legjobb árat adjuk autójáért készpénzben!
Kortól függetlenül minden márka és típus, sőt üzemképtelen autót is veszünk kiszállással. Budapesten és Pest megye területén.

"Mi azt valljuk, hogy minden autóban van érték, és az jár a tulajdonosának. Ha már nem okoz örömet és hasznot, ha több vele a gond és a költség, ha nem fér el, és lecserélné, forduljon hozzánk. Egyszóval, ha használt autója eladásán gondolkodik, hívjon minket!"

Kérje ajánlatunkat, hívja telefonszámunkat, írjon emailt nekünk! Ne keresgéljen, kutakodjon tovább az interneten! Cégünk jelenti a megoldást az Ön számára!

TELEFONSZÁM: +36-30-555-11-36

A legjobb árat adjuk autójáért

Azonnali adás-vételi szerződés megkötése

Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés

Kortól függetlenül minden márka és típus érdekel

Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk

Üzemképtelen autót is veszünk

Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb

Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges

Lejárt műszakis kocsikat is veszünk

Sérült, törött, motorhibás is érdekel